menu
person

02:21
Лазер ACCUGRADE™: особливості та переваги

Компанія Caterpillar допомагає замовникам змінити методи ведення земляних та дорожньо-будівельних робіт, пропонуючи найбільш революційні технологічні рішення для землерийної і дорожньо-будівельної техніки Вам требуется надежная металлопластиковая арматура для ваших цементных опалубок? В этом случае мы готовы предоставить для вас самую достойную Стеклопластиковая арматура Никополь превосходством коей вы останетесь очень довольны и при этом секономите большие финансы на доставке.. Ці рішення дають більшу точність, високу продуктивність, знижують витрати і роблять бізнес більш прибутковим.

Система Автоматичного Управління AccuGrade Лазер дозволяє оператору бульдозера, автогрейдера або міні-навантажувача (навантажувача з бортовим поворотом) виконувати планувальні роботи з більшою точністю, не використовуючи традиційні методи розбивки або боту геодезистів. 

Використовуючи передові лазерні технології, датчики, розташовані на машині і зовнішній лазерний будівельник площини, можна отримати точну інформацію щодо висотної позначки прямо в кабіні і домогтися четкого позиціонування відвалу на проектній позначці Вам требуется лучшая металлопластиковая арматура для технических цементных покрытий? Тогда мы желаем дать вам самую качественную Стеклопластиковая арматура Павлоград превосходством коей вы останетесь очень удовлетворены и при этом секономите достойные средства на доставке.. В результаті, оператор може збільшити ефективність за рахунок виконання планувальних робіт швидше і з меншою кількістю проходів, ніж це було раніше.

Система призначена для використання на таких операціях як: 

  1. Нівелювання (спортивні майданчики, злітно-посадочні смуги і аеропорти, парковки, полігони, будівництво залізниць, дороги і магістралі, які мають постійний ухил, меліорація і водовідведення, будівництво трас і нівелювання полів, штучні водойми і басейни).

  2. Підготовка майданчиків (комерційне будівництво, промислове будівництво, житлове будівництво).


 

Типовими споживачами лазерних систем є: 

  • Підрядники, які займаються масової виїмкою грунту і земляними роботами;

  • Загальнобудівельні компанії;

  • Компанії, що спеціалізуються на заливці бетону;

  • Будівельники залізниць;

  • Компанії, що займаються будівництвом і обслуговуванням полігоном ТПВ;

  • Фермери та сільгоспвиробники (курники, поля для с/г культур);

  • Розробники корисних копалин.

Щоб дізнатися про можливості інтеграції Лазера ACCUGRADE™ на вашому підприємстві, зверніться до фахівців компанії Цепелін Україна за номером 0 800 300 350.


Джерело: www.zeppelin.ua

Інформацію розміщено на правах реклами

Просмотров: 153 | Добавил: mingvhova | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar